4 parasta tapaa vastaanottaa viimeisimmät uutiset iPhonessa

WiFi- ja 3G-verkkoyhteyden ansiosta iPhone on vaikuttava vempain, jolla pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja ajankohtaisista asioista. Tässä on 4 parasta tapaa vastaanottaa uusimmat tiedot.

1) Sky News -sovellus

Sky News -sovellus näyttää ajantasaiset uutiset iPhonellesi virtaviivaisen ja houkuttelevan käyttöliittymän avulla. Luokat kulkevat käyttöliittymän yläosassa, ja niitä vaihdetaan yhdellä kosketuksella, ja kunkin luokan uutisartikkelit näkyvät pikkukuvalla käyttöliittymän alapuolella. Se on käyttöliittymä, joka toimii hyvin.

Sky do -videoesitys erittäin hyvin ja moniin tarinoihin on mukana videouutisraportti Sky News Roomista. Saatavilla on myös reaaliaikainen Sky News Channel -syöte valitsemalla käyttöliittymän alareunasta Live TV -kuvake.

Chat-foorumeilla ja sosiaalisen median työkaluilla on myös mahdollisuus jakaa vaihtoehtosi artikkeleihin. Skyn avulla tiedät, mitä saat, viimeisimmät hyvin esitellyt uutiset, loistavat videot ja suoratoistoyhteyden suoralle TV-uutisasemalle

2) BBC News App

BBC on yksi pisimpään toimivista uutispalveluntarjoajista, ja se tunnetaan hyvin, ja siihen on luotettu viimeisimmät uutisotsikot ympäri maailmaa, kiitos heidän toimittajistaan ​​ympäri maailmaa. Heillä on myös agenda kehittää teknologiaa ja käyttää sitä erittäin hyvin (esim. heidän loistava iPlayer-palvelunsa), joten ei ole yllätys, että heillä on oma iPhone-sovellus. BBC News -sovellus esittelee uutiset enemmän Magazine-muotoillussa käyttöliittymässä kuin Sky News -sovelluksessa, jolloin aiheet esitetään pystysuorassa alas näytössä ja kunkin aiheen artikkelit näkyvät vaakasuunnassa vierittävällä aikajanalla. Käyttöliittymä on yleensä hieman hankalampaa ja kömpelömpää käyttää kuin Sky-käyttöliittymää, mutta artikkeleiden yksityiskohdat ovat samat kuin Sky, ja ne tarjoavat toisinaan erilaisia ​​​​vinoja tai näkyvyyttä uutisissa.

Vaikka BBC:n uutissovelluksesta saattaa puuttua hieman Sky News -sovelluksen näytön kiiltoa, se on merkittävä uutislähde ja täydentää Sky Appia upeasti.

3) Telegraph-mobiilisovellus

The Telegraph on kuuluisa sanomalehti Englannissa, ja se oli yksi ensimmäisistä brittiläisistä uutispapereista, jotka tarjosivat sähköisen palvelun matkapuhelimen lukijoille.

Telegraph-sovellus tarjoaa erittäin perusteellisia artikkeleita (kuten kirjoitetussa uutislehdessä) ja tarjoaa hyvää luettavaa silloin, kun sinulla on vähän enemmän aikaa omaksua uutisia.

Sovelluksen käyttöliittymä on minimaalinen, sillä kunkin luokan aiheet ja muutamat suosituimmat artikkelit näkyvät ruudun ylä- ja alareunasta, ja voit nähdä lisää tarinoita kussakin kategoriassa valitsemalla luokan nimen. Lennätin ei vastaa BBC:n tai Sky Appsin visuaalista suunnittelua, vaikka se tarjoaakin mukavan valokuvarullatoiminnon, jossa voit nähdä kokoelmia loistavia valokuvia lennätinarkistosta. Tarjolla on myös hyödyllisiä mahdollisuuksia artikkeleiden jakamiseen sosiaalisen median avulla.

Telegraph-sovellus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lukea uutisia, ja sovelluksen päivitetty versio on tulossa piakkoin.

4) TV Catchup -sivusto

TV Catchup -verkkosivustolla voit katsoa suoria TV-lähetyksiä iPhonellasi, ja se tarjoaa loistavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat katsoa mieluummin uutisia tai niille, jotka eivät halua asentaa sovellusta puhelimeen.

Rekisteröitymällä TV Catchup -verkkosivustolle saat ilmaisen pääsyn useisiin suoriin TV-kanaviin, mukaan lukien BBC News, Sky News ja BBC Parliament, mikä tarjoaa täydellisen tavan katsella ajantasaisia ​​uutisia sen tapahtuessa. Videon laatu on yleensä hieman heikompi kuin omistetuissa sovelluksissa, mutta se voi vaatia pienemmän kaistanleveyden, koska se toimii hyvin 3G-verkoissa.