Mainosta omalla uutissivustollasi

Tässä on todistettu tapa perustaa oma paikallisuutissivustosi helposti. Voittojen mahdollisuudet ovat rajattomat. Sinusta tulee yhteisösi suosikkiihminen, johtaja ja tunnettu liikkuja ja ravistelija. Mikä parasta, uutissivustosi maksaa sinulle vähemmän kuin viikonloppu kaupungissa.

Uutissivustosi on vain muutamia lyhyitä uutisia, jotka kuka tahansa voi kirjoittaa itse, muutama valokuva ja joitain yksinkertaisia ​​kotitekoisia videoita YouTubessa.

Siinä on kaikki mitä tarvitset.

Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle, kuinka voit luoda uutissivustosi. Mutta ensin, haluan kertoa sinulle, miksi NYT on täydellinen aika aloittaa.

Uutisliiketoiminta on VALTAISTA. Sanomalehdet imevät ennen 80 prosenttia mainosdollareista missä tahansa kaupungissa, jättäen murut televisioon ja radioon. Uutisteollisuus oli pitkään rauhallinen maailma. Työskentelin uutistoimistossa 20 vuotta, joten puhun kokemuksesta.

Mutta sitten tapahtui kaksi erittäin kauheaa asiaa

1. Internet tuli ja Google Ads alkoi napata miljoonia mainosdollareita. Suuret yritykset oppivat saavansa tuloksia nopeammin ja halvemmalla napsautuskohtaisella maksulla kuin kalliilla sanomalehtimainoksilla.

2. Suuri taantuma kuivui tulot ja kaupungin sanomalehdet kaikkien satojen työntekijöiden ja kalliiden tilojen kanssa, jotka alkoivat mennä vatsaan. Uutiset “masennus” alkoivat vuonna 2006 ja pahenevat edelleen.

Nykyään monissa kaupungeissa ei yksinkertaisesti ole enää paljon sanomalehteä. He ovat vähentäneet henkilökuntaa, paljon vähemmän uutisia, ja heidän verkkosivustonsa keräävät enimmäkseen uutisia kaupungin ulkopuolelta. Se näyttää uutiselta, mutta se ei ole elintärkeää paikallisille asukkaille. Vielä pahempaa on, että TV ja radio “lainaavat” uutisiaan suurelta osin sanomalehdistä.

Tässä tulee tilaisuutesi

Missä on ongelmia, siellä on vielä suurempi mahdollisuus. Suuret kalliit uutisorganisaatiot korvataan hyvin pienillä ihmisryhmillä, joskus jopa yhden henkilön pienillä ihmisryhmillä.

Yksin tai muutaman avustajan kanssa työskentelevä yksinoperaattori voi tuottaa loistavan uutistuotteen hämmästyttävän alhaisilla kustannuksilla. Tämä jättää paljon tilaa voitolle.

Hyvien uutisten verkkosivustolle on runsaasti tilaa, joka kertoo myönteisistä tarinoista, mielenkiintoisista tapahtumista ja auttaa edistämään paikallista liiketoimintaa.

Kuinka luoda oma uutissivusto 6 yksinkertaisessa vaiheessa

1. Hanki verkkotunnus, joka sisältää kaupunkisi tai alueesi nimen.

2. Luo puhdas, nopeasti latautuva verkkosivusto, jossa on sarake yritysjutuille, keskisarake paikallisille uutisille ja toinen sivusarake yhteiskunnan ja koulun uutisille.

3. Liitä sivun alareunaan muutama video, jotka olet tehnyt ja lähettänyt YouTubeen. Nämä voivat olla lyhyitä, yksinkertaisia ​​videoita paikallisista paikoista ja tapahtumista. Ihmiset rakastavat löytää videoita paikallisista paikoista YouTubesta. Muista kirjoittaa otsikko, kuvaus ja avainsanat, jotka sisältävät kaupunkisi nimen, videosi esityspaikan ja jopa videossa olevien ihmisten nimet.

4. Päivitä uutissivustosi kerran viikossa tai kahdessa. Tallenna vanha uutissivu kansioon “viimeisimmille uutisille”. Linkki vanhoihin uutisiin etusivulta. Ole päättäväinen ja jatka uutisten julkaisemista. Mitä enemmän ja pidempään julkaiset, sitä enemmän tuloksia saat.

5. Mainitse mahdollisimman monta paikallista nimeä ja paikkaa. Ensimmäinen asia, jonka jokainen henkilö laittaa hakukoneeseen, on oma nimensä.

6. Onko linkki tai banneri, joka menee mainossivustollesi tai -sivullesi. Tarjoa YouTube-videon ohella tarina paikallisesta yrityksestä ja suorita palvelu maksua vastaan. Täällä ansaitset suurimman osan rahoistasi. Kun tulet tunnetuksi kaupungilla uutishenkilönä, toteutuu kaikenlaisia ​​voittomahdollisuuksia.

Tämä asetus antaa hakukoneille PALJON pureskeltavaa. YouTube-videosi ja uutiset ovat hyvää, mielenkiintoista paikallista sisältöä, joka leviää lopulta kaikkialle Googleen.

Pidän takin taskussa halpaa Flip-videokameraa. Kun juoksen ympäri kaupunkia päivittäisissä asioissani, etsin kaikkea, mistä voin kuvata nopean videon. Flipin mukana tulevalla erittäin yksinkertaisella ohjelmistolla voin muokata videota ja ladata sen YouTubeen muutamalla napsautuksella.

Juuri nyt uutisten älykkäimmät mielet etsivät kuumeisesti uusia liiketoimintamalleja. Tämä liiketoimintasuunnitelma on räätälöity yksinoperaattorille. Mikä parasta, se on erittäin halpa ja helppo tehdä.