Ilmainen tapa lisätä liikennettäsi – hyviä uutisia sinulle

Löydä paljon enemmän vierailijoita käyttämällä Google-uutisia

Miksi Google-uutiset ovat meille hyvä uutinen?

“Google News” houkuttelee tuhansia vierailijoita joka tunti, joka päivä joka vuosi. Jos nyt voisit hyödyntää tätä liikennettä, jopa pienen osan siitä, luuletko, että sivustollesi ryntäisi paljon liikennettä?

Tietenkin tekisit. Sinulla olisi tuhansia kävijöitä. Ja mikä vielä parempi, ne olisi kohdistettu liikennettä kaikkialta maailmasta. Paras liikennemuoto mille tahansa yritykselle!

Jos saat vain yhden tarinan yrityksestäsi Google-uutisissa, voit kaksinkertaistaa, ellet nelinkertaistaa kävijämääräsi muutamassa päivässä. Vaikka Google News kokoaa ja indeksoi uutisia vain viimeisten 30 päivän ajalta, sen uutisarkistotoiminto ulottuu 200 vuoden taakse. Toisin sanoen olet suojattu joka vaiheessa, jos teet asiat oikein .

Joten kuinka voit houkutella liikennettä verkkosivustollesi Google-uutisten avulla?

Sinun on ryhdyttävä Google News -julkaisijaksi. Älä huoli, sinun ei tarvitse olla “Times Newspaper” tai “Wall Street Journal”. Voit perustaa oman uutissivuston melko helposti. Etsi joitain uutisia Google-uutisista ja huomaa, että siellä on useita tavallisia verkkosivustoja. Sinun täytyy kuitenkin saada erinomaista sisältöä .

Jos rakennat omasta markkinaraostasi uutissivuston, jossa on runsaasti tietoa (tee Google-haku löytääksesi hyödyllistä sisältöä ja tee siitä sitten omasi!), Google News indeksoi uutissivustosi. Kun tämä tapahtuu, saat kohdistettujen vierailijoiden vallan, kaikki luottokorttinsa valmiina ja valmiina ostamaan!

Sinun on asetettava näkyvä linkki uutissivustosi etusivulle, jotta voit ohjata lisää liikennettä verkkosivustolle, jolla mainostat yritystäsi.

Tämä on neuvo, jonka Google antaa verkkosivuillaan. Melko vaikeasti löydettävää tietoa, joten varmista, ettet menetä tätä!

Tietoja oman uutissivustosi luomisesta Google-uutisissa, suoraan Googlelta!

“Tekniset vaatimukset: Artikkelien URL-osoitteet

Jotta artikkelisi URL-osoitteet voidaan sisällyttää Google-uutisiin, niiden on täytettävä seuraavat säännöt:

Ole ainutlaatuinen . Jokaisella sivullasi, joka näyttää artikkelin koko tekstin, on oltava yksilöllinen URL-osoite. Emme voi sisällyttää Google-uutisiin sivustoja, jotka näyttävät useita artikkeleita yhden URL-osoitteen alla tai joilla ei ole linkkejä sivuille, jotka on omistettu vain jokaiselle artikkelille.

Ole pysyvä . Emme esimerkiksi pystyisi indeksoimaan sivua yoursite.com/news1.html, jos se näyttäisi eri tarinan joka päivä. Jotta voimme varmistaa, että linkkimme artikkeleihin toimivat oikein, jokainen uutissivuston artikkeli on liitettävä yhteen yksilölliseen URL-osoitteeseen, ja tämän URL-osoitteen on oltava pysyvä (eli sitä ei voi kierrättää).

Näytä kolminumeroinen luku . Kunkin artikkelin URL-osoitteessa on oltava yksilöllinen numero, joka koostuu vähintään kolmesta numerosta. Emme voi esimerkiksi indeksoida artikkelia, jolla on tämä URL-osoite: google.com/news/article23.html. Voimme kuitenkin indeksoida artikkelin, jonka URL-osoite on: google.com/news/article234.html. Muista, että jos artikkelin ainoa numero koostuu erillisestä nelinumeroisesta numerosta, joka muistuttaa vuotta, kuten google.com/news/article2006.html, emme voi indeksoida sitä.”

Kuusi asiaa, jotka sinun täytyy olla varma, että saat oikein

(1) Tutki näitä teknisiä tietoja erittäin yksityiskohtaisesti. Varmista, että teet juuri niin kuin he sanovat. Rakenna sitten uutissivustosi.

(2) Älä laita sivullesi bannereita, jotka mainostavat tytäryhtiöiden tuotteita

(3) Älä laita PPC-mainoksia sivullesi

(4) Laita yrityksesi mainoksia, joissa on linkit takaisin eri aloitussivulle jokaiselle mainokselle.

Nämä linkit tulisi hienovaraisesti työstää luomiisi “uutisiin”. Etsi uutiset tai muu sisältö Googlesta ja sisällytä se sitten tarinaasi, jossa on linkkisi.

(5) Varmista, että tulevat asiakkaasi ovat hyvin perillä ja ovat erittäin iloisia seuraaessaan linkkiäsi, koska he ovat innokkaita ostamaan.

(6) Yksi erittäin tärkeä seikka, jota en voi korostaa tarpeeksi, on se, että jokaisen uutisjutun, artikkelin, toimialaraportin tai analyysin uudella uutissivustollasi on oltava 100 % alkuperäinen ja copyscape-yhteensopiva.

Kun aloitat, sinun on luultavasti tehtävä tämä itse, mutta kun yrityksesi kasvaa ja sinulla on siihen varaa, paras tapa on ulkoistaa tämä uutisten kerääminen ja artikkelituotanto ulkomaisille sisältöyrityksille. Tee jälleen Google-haku löytääksesi nämä yritykset.

Uutissisältösi tulee järjestää ja jäsentää tiukasti Google Newsin tätä tarkoitusta varten määrittelemien teknisten vaatimusten mukaisesti. Tärkeintä on, että uutissisältöäsi päivitetään vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa, mahdollisuuksien mukaan päivittäin. Jatka uutissivustosi säätämistä ja parantamista.

Jonkin ajan kuluttua sen pitäisi kestää vain vähän aikaa joka päivä, ja verkkosivustollasi on tuhansia kävijöitä, jotka ovat kaikki innokkaita ostamaan tuotteitasi!

Tietysti, jos olet työnarkomaani, kun sinulla on yksi tuote, jolla on oma uutissivusto, joka ansaitsee rahaa, voit luoda toisen, sitten toisen jne.! Pian kaksinkertaistat tulosi joka kuukausi, sitten joka viikko.

Kuvittele, että tuplaisit rahasi joka viikko pienellä tai ilman riskiä! Tutustu vahvistettuun luetteloon Million Dollar Corporationista, jotka tarjoavat sinulle tuotteitaan 75 %:n välityspalkkiolla. Napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja siitä, MITEN aloitat pääomasi yhdistämisen ensimmäisiin miljooniin dollareihin helpolla yritysrahaohjelmalla.