Brockport Canalside -rakennukselle ehdotetaan verovapautusta

Brockportin apulaiskaupunginjohtaja ja GBDC: n hallituksen jäsen Bill Andrews tapasi äskettäin Ruotsin kaupunginvaltuuston jäsenten kanssa 15. lokakuuta pidetyn seminaarin aikana. Hän pyysi kaupunkia hyväksymään paikallisen lain, joka panee täytäntöön New Yorkin osavaltion 421m: n kiinteistöverolain, jonka kylä on tehnyt 60 Clinton Streetillä.

Kiinteistö on ollut GBDC:

n omistuksessa noin kuusi vuotta, ja yritys on käyttänyt 45 000 dollaria ympäristön puhdistamiseen, korjauksiin, yleiseen kunnossapitoon ja rakenteen vakauttamiseen, Andrews sanoi.

Kaupungin virkamiesten mukaan hallintoneuvoston on suunniteltava julkinen kuulemistilaisuus ennen poikkeusten hyväksymistä, ja jotkut yleisössä ovat ilmaisseet huolensa vapautuksista ja verovelvollisille mahdollisesti koituvasta taakasta sekä muista kiinteistöistä, joille voidaan myöntää poikkeuksia.

Ruotsalainen kaupunkiarvioija Tony Eaffaldano kertoo, miten julkaisu toimii. Rakennukset menevät verorullaan arvioidulla arvolla (Andrewsin mukaan se on 64 000 dollaria). Rakennuksen kunnostaminen osana kunnostusta / kunnostusta on 100 prosentin verovapaa 12 vuoden ajaksi.

Valtion lain mukaan 100-prosenttista vapautusta sovelletaan myös rakennustöiden tai merkittävien kunnostustöiden aikana – korkeintaan kolme vuotta, mikä tarkoittaa, että rakennuksen myynnin ensimmäiset 15 vuotta voidaan luopua 100 prosentista, Eaffaldano sanoi. Vuosina 13–20 vapautukset vähenivät 20 prosenttia joka toinen vuosi, kunnes vähitellen.

“Ruotsalaisten kuntien veronmaksajilta on kysyttävä – haluavatko he maksaa tämän ryhmäveron 20 vuoden ajan?” Eaffaldano sanoi.
Hän selitti olevansa tyytyväinen rakentamiseen kaupungissa, mutta haluaisi nähdä tehdyn työn kiinteistönomistajan keinoin.

Säännöllisessä 8.

lokakuuta pidetyssä Ruotsin kaupunginvaltuuston kokouksessa Rhett Kingin asukkaat puhuivat neuvostolle ja ilmaisivat vastustavansa vapautusta.

King kertoi Suburban Newsille ja Hamlin-Clarkson Heraldille, että jo lähes 50 prosenttia ruotsalaisista kiinteistöistä on jo vapautettu verosta, “kuinka paljon enemmän taakkaa asukkaiden on koottava?” Hän kysyi myös, miksi kehittäjät, jotka eivät asu yhteiskunnassa, hyötyvät väliaikaisesti “me täällä asuvat maksamme enemmän veroja, koska muusta omaisuudesta tulee verovapaa”.

Hän sanoi kokeneensa vapauttamisen asettavan muut kamppailevat yritykset yhteiskunnassa epäedulliseen asemaan ja että “on muitakin alueita, jotka saattavat olla enemmän poikkeuksen arvoisia kehityksen edistämiseksi. High Street, Fair Street ja Lyman Street ovat kaatuneita alueita, jotka tarvitsevat apua. Miksi se on väärin. erityinen eturyhmä suosinut suurempaa yhteisöä? ”

Julkaisu luo myös ennakkotapauksen, King sanoi. “Koska lähes 70 prosenttia maaseudun kiinteistöistä saa verohelpotuksia ja lähes 50 prosenttia Ruotsin suurkaupungista, meillä on jo kunnollinen kiinteistötaakka.”

Bill Andrews sanoo, että nämä poikkeukset eroavat STARin kaltaisista korkeakouluista ja koulupiireistä.

“Ei ole mitään tapaa menettää verorahoja tämän vuoksi”, Andrews sanoi. Hän lisäsi, että GBDC ei ole erityinen eturyhmä vaan julkinen hyöty ja paikallinen kehitysyhtiö, joka tarjoaa “julkisia etuja, joita kunnat eivät voi tarjota valtion lainsäädännön mukaan”.

Andrews sanoi kuuluisa kehittäjä Greg O’Connell – joka osti 20 rakennusta Mt. Morris ja hänen hyvitetään muuttavan siellä olevaa liikealuetta – kiinnostunut ostamaan 60 Clinton Street -kadun ja että jos kaupungin ja koulupiirin hyväksyisivät vapautuksen, hän saattaisi loppuun omaisuuden oston. Restaurointi- / kuntoutustyö voisi alkaa heti, Andrews sanoi.