Emily L.Knappin autokatosmuseossa on edessään viipyvä herätysongelma ja mahdollista ratkaisua ollaan määrittelemässä

Helen Hastingin kolmannen kerroksen autotalli on suunniteltu taideselostukseksi ja kirjoituspöydäksi muistoksi hänen työnsä paikallisena kirjailijana ja historioitsijana. Hänestä tuli kuuluisa tutkimuksistaan ​​Monroen piirikunnan vanhoissa taloissa.

Aikaisempi Suburban News -lehti, Hamlin-Clarkson Herald esitteli Sue Savardin ja hänen avustajiensa työtä järjestyksen palauttamiseksi ja vetosi Emily L. Knapp -museon kokoelmaan, joka sijaitsee Brockportin osavaltion kadulla 49. Projektin taustalla oli Savardin vierailu museossa puolitoista vuotta sitten tutkimuksen tekemiseksi ja “arkistoista, laatikoista ja hyllyistä vuotavan materiaalin” löytämiseksi.

Ei kyl todellakaan jaksa lähtee bailaa

Yleisön tietoisuuden ja kiinnostuksen puuttuessa vuosien ajan museo on elvytetty ja toivottaa yleisön palaamaan Brockportin historiallisten aarteiden näyttelyyn. (Katso “Emily L. Knapp -museo: Yhteisö, joka investoi järjestämiseen, siivoamiseen ja arkistointiin Brockportin historiallisen aarteen elvyttämiseksi”.)

Museoiden kanssa on jatkuvasti ongelmia: hallitsemattomat kokoelmat, ei kattavaa rekisteriä arkistointijärjestelmistä, huono saavutettavuus, ilmastonsuojelun puute, pitkäaikaisen taloudellisen perustan puuttuminen ja yksinomaiset asuntovaatimukset hallitukseen. Harkitse tarkemmin ja korostaen mahdollisia ratkaisuja:

Deb Talley (vasemmalla) ja Sue Savard vietti tuntikausia perustamalla viktoriaanisen salin Emily Knapp -museoon.
Deb Talley (vasemmalla) ja Sue Savard vietti tuntikausia perustamalla viktoriaanisen salin Emily Knapp -museoon.
Lahjoitusten kerääminen. Kuinka museo on tullut niin sotkuiseksi vuosien varrella? “Tapahtui, että ihmiset siivoivat grampan ullakon ja päättivät, että meidän on oltava se”, Savard kertoi eri puolilta aluetta tuotuista esineistä, joita ei ole hylätty.

Mike Monroen joulubiisinä Lennonin rauhanklassikko

Hän selitti, että ei ollut liittymispolitiikkaa, joka ilmoittaisi alkuperäisen aikomuksen, jonka mukaan lahjoitetut tavarat voisivat tulla vain Brockportin kylästä. “Se tekisi helpommaksi sanoa politiikkana:” Kiitos, että ajattelet meitä, mutta se ei ole Brockportilta, emmekä voi ottaa sitä vastaan. ” “Irtautumispolitiikkaa vaaditaan myös, hän lisäsi, mikä sallii ei-toivottujen keräilykohteiden vapauttamisen tietyissä olosuhteissa, kuten myymisen eBayssa.

Ilmastointi. Ilmastointia ei ole, ei lämpöä talvella eikä jäähdytystä kesällä, lukuun ottamatta kahta huonetta, joissa on ikkunailmastointi. Se aiheutti vaatteiden, paperin, huonekalujen ja muiden kokoelmassa olevien tuotteiden huonon heikkenemisen. Se aiheuttaa myös haittaa vierailijoille lämpiminä kesäpäivinä, ja lämmityksen puute on edellyttänyt sulkemista talvella.

Esteettömyys. Toinen ongelma on, että museon toiseen ja kolmanteen kerrokseen pääsee vain pitkiä portaita pitkin. Se aiheuttaa virheellisiä epätarkkuuksia ja haittaa vammaisille. Visuaalisesti ylemmän kerroksen museo on piilotettu yleisön näkyviltä, ​​ilman ystävällistä sisäänkäyntiä.

Kolmannessa kerroksessa vierailijat näkevät tohtorin hammaslääkäritoimiston. Täysin varusteltu Moore, joka harjoitteli Brockportin pääkadulla vuosina 1931-1958.
Ilmastointien ja etenkin esteettömyyden ongelma näyttää olevan ratkaistavissa vain siirtymällä uuteen laitokseen. Nykyään entinen Fowlerin hautajainen osoitteessa 52, State Streetin päässä museosta, on vaihtoehto. “Se on täydellinen”, sanoi Sue Savard ja lisäsi, että se vei jonkin verran työtä.

Tällainen siirto saattaa edellyttää pääomakampanjaa tai muuta rahoitusta. Osto- ja ylläpitokustannukset eivät voi tulla kylän yleisestä rahastosta (katso alla olevat rahoituserät).

Tietokantahakemisto. “Vaikka Sue Savard on perustanut kattavan arkistointijärjestelmän”, pormestari Margay Blackman sanoi, “museo tarvitsee täydellisen kattavan tietokannan kokoelmistaan, joihin voi tutustua paikan päällä tai verkossa.”